Ferie på Bornholm med debat og foredrag

Folkemødet på Bornholm 14. - 17. juni skal give demokratiet et boost og åndelig føde til deltagerne.

Folkemødet på Bornholm ventes at samle dobbelt så mange deltagere som ved debuten sidste år, hvor 10.000 gæster samledes for at debattere med politikere, organisationer og erhvervsliv.

Landbrug & Fødevarer er på pletten med en stand alle fire dage og håber, at mange landmænd vil tage et par fridage før høst og lade sig inspirere til tanker ved de mange timer på traktor og mejetærsker.

På L&F's stand er der dagene igennem en skønsom blanding af underholdning og alvorlige debatter med politikere med magt og indflydelse. Om eftermiddagen på åbningsdagen, torsdag, udfordres L&F's nye direktør, Søren Gade, af tre landmænd.

Lørdag formiddag bliver der lejlighed til at afkræve finansminister Bjarne Corydon m.fl svar på, hvad Danmark skal leve af i fremtiden. Også de konservatives formand, Lars Barfoed, og Søren Gade deltager i den debat.

L&F-formand Niels Jørgen Pedersen er i ilden flere gange - blandt andet i debat med præsidenten for Danmarks Naturfredningsforening, Ella Marie Bischoff, fredag eftermiddag.

Bornholms Regionskommune står for folkemødet, der er skabt efter svensk forbillede. Der ventes at blive op mod 500 arrangementer, 140 arrangerører og 20.000 deltagere i løbet af de fire dage. Over 250 registrerede pressefolk bidrog sidste år til at få spredt budskaberne om stort og småt i det ganske land.

Læs mere på:

www.folkemøde-bornholm.dk

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle