Choktal: Tyske forbrugere vender ryggen til svinekød

Hver tysker spiste i gennemsnit 36,2 kg svinekød i 2016. På bare fem år er det et fald på 10 procent - og tendensen fortsætter.

Tyskland er kendt som Europas svineglade land med stor smag for især pølser, hvoraf der angiveligt er ikke mindre end 1.500 varieteter i det store land. Og med næsten 60 mio. slagtede svin hvert år er Tyskland også førende hvad angår produktionen. 

Men det billede er nu ved at krakelere. Tyske forbrugere vender nemlig i stigende grad ryggen til svinekød, skriver...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle