Eva Kjer: Rigtig glad for opbakningen fra chefen

Miljø- og fødevareministeren udtrykker glæde over, at statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) ikke har valgt at vælte hende i dag.

"Den er jeg rigtig glad for. Det er dejligt at have en chef, der bakker en op og kan se, at jeg leverer resultater," siger hun til journalister fra TV2 og DR, da hun forlader et samråd om det påståede forlig med Bæredygtigt Landbrug om vandløbsvedligehold.

Samrådet blev ganske kort.

På samrådet forklarede Eva Kjer Hansen, at hun havde svært ved at forstå kritikken af, at hendes departement har ført en dialog. Hun siger, at det var formålsløst, at Bæredygtigt Landbrug førte trussel om retssag mod staten ud i livet, hvis regeringens nye tiltag - heriblandt et hyrdebrev til kommunerne - var nok i organisationens øjne.

Kontrollanten er låst inde i kemirummet - digt næste afsnit og vind chokolade 4. december · 09:07

"Det er ikke en hemmelighed, at jeg håbede, at dette arbejde kunne føre til, at vi kunne lukke den gamle sag og se fremad, men mailudvekslingen om kommissoriet har ikke ført til forlig," siger ministeren, der kalder Bæredygtigt Landbrug for en stor stemme, når det gælder debatten om vandløb.

"Jeg må ærligt indrømme, at jeg har svært ved at forstå kritikken af, at jeg har passet mit arbejde og lyttet til borgere og organisationer," siger ministeren.

"Hvis Bæredygtigt Landbrug skulle foreslå noget, som jeg er 100 procent enig i, så vil jeg ikke tøve med at bruge deres input," sager hun videre.

Efter hendes forklaring opstod forvirring, fordi Socialdemokraterne valgte at afbryde samrådet uden at stille opfølgende spørgsmål.

Mere om temaet

Tip os

Kommentarer

Forsiden lige nu

Quiz

Landbrugs Quiz

Untitled image

Hvad er navnet på den traditionsrige kålsort, der spises som tilbehør til julemiddagen?

  • Hvidkål

  • Rødkål

  • Grønkål

  • Brunkål

Det var rigtigt

Det var forkert