Japan gør sig klar til olympiade for luksuskvæg

Japans bedste kvæg- og kødproducenter er i fuld gang med at klargøre sig til landets førende kødkvægkonkurrence: Wagyu-Olympiaden.

En olympiade. Intet mindre skal der til, når de japanske kødkvægholdere af den berømte kvægrace Wagyu, hvorfra det delikate Kobe-kød stammer, kårer landets bedste Wagyu-kødkvæg.  

Cirka 390.000 besøgende og deltagere ventes at deltage, når Wagyu Olympiaden, som afholdes hvert femte år, åbner dørene fra  7. til 11. septemper, skriver ...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.