100 landmænd til nytårskur

Sidste uge inviterede LandboNord til nytårskur med grovfoder som tema i henholdsvis Brønderslev og Farsø. Til møderne deltog lidt over 100 landmænd, som fik hørt om, hvad den kommende sæson har at byde på.

Planteavlskonsulent Søren Greve Olesen holdt sit oplæg i smoking. Gæsterne spiste kransekage, men de var faktisk kommet for at høre om noget mere robust føde, nemlig de nyeste tendenser for grovfoder til deres kvæg.

LandboNords nytårskur med grovfoder som tema, var en succes, både i Brønderslev og Farsø, onsdag og torsdag, lyder det fra LandboNord.

"Her fik vi en god snak om forventningerne til den kommende sæson. Blandt andet med valg af de rigtige sorter af majs og græs, hvordan man bedst dyrker roer, men også hvordan vi udnytter en større kvælstofskvote," siger Søren Greve Olesen.

Prisfest på svinenoteringen bremsetSvin · Økonomi 8. december · 13:37

Derudover var der også et par nyheder, som LandboNords grovfoderhold lancerer i løbet af 2016. Blandt andet en ny grovfoderskole med opstart den 7. marts, men også en videreudvikling af marktjekket, hvor man dykker endnu mere ned i tallene for at optimere økonomien i markbruget og grovfoderproduktionen mest muligt.

"Der er ingen tvivl om, at behovet for at blive klogere på sin grovfoderproduktion, er til stede. Der er næsten altid områder, hvor produktionen kan optimeres," siger Søren Greve Olesen.

Tip os

Kommentarer

Forsiden lige nu

Quiz

Landbrugs Quiz

Untitled image

I julesangen "Sikken voldsom trængsel og alarm" får lænkehunden ekstra?

  • Risengrød

  • And

  • Gås

  • Sul

Det var rigtigt

Det var forkert