Landmand søger kærlighed: Ole er nyforelsket - og fik malet stuen

Den økologiske landmand Ole Andersen fandt kærligheden igennem TV2- programmet Landmand søger kærlighed, nu står hans møbler i stalden.

Ole Andersen, hunden Zita og 200 økologiske malkekøer har fået selskab på gården Hulskovgård ved Kolding. 51-årige Gitte Jensen er flyttet ind og ifølge Se og Hør blevet frue på gården. 

Det nyforelskede par fandt hinanden igennem TV2 – programmet 'Landmand søger kærlighed', og der gik ikke længe før Gitte flyttede ind på gården. Det har betydet drastiske ændringer.

"Jeg har jo altid haft svært ved at smide noget ud. Men det hjalp, da jeg fik lidt hjælp," siger Ole Andersen til Se og Hør.

Der er ikke bare blevet ryddet op, gårdens stue er også blevet malet og der er kommet nye møbler. Det fleste af Oles møbler står nu i stalden.

Minister vil hjælpe unge med at købe gårdØkonomi 24. oktober · 12:15

Gitte Jensen har udover at indrette huset også gang i et andet projekt, nemlig at fede Ole lidt op. Han er så mager, griner hun til ugebladet.

traditionelt pardans

Helt i huset bliver Gitte Jensen nok ikke. Ole Andersen har nemlig lovet at lære hende at køre traktor, og har en helt særlig opgave, der venter hende: At passe kalvene.

Ole Andersen blev især landskendt for sin medvirken i programmet, da han afslørede, at han gik i swingerklub, men den hobby er nu slut. Til gengæld er parret begyndt til standarddans.

Tip os

Kommentarer

Forsiden lige nu

Quiz

Landbrugs Quiz

Untitled image

Hvor stor var den samlede gæld til landbruget i 2013 for både bank og realkredit?

  • 160 mia kroner

  • 260 mia kroner

  • 360 mia kroner

  • 460 mia kroner

Det var rigtigt

Det var forkert