Svinenotering står stille

Det europæiske marked for svinekød har stort set ikke ændret sig den seneste uge - svinenoteringen er uændret.

Denne uges europæiske marked for fersk svinekød har ikke flyttet sig meget. Det er fortsat ganske tydeligt, at der er flere sælgere i markedet end købere. Det udfordrer priserne. Det skriver Danish Crown i Ugens Notering.

"Der er fortsat svag efterspørgsel efter forender, bove og kamme og dermed pres på priserne. Skinkerne er mere stabile, og der er en rimelig balance mellem udbud og efterspørgsel, mens afsætningen af nakker til landene udenfor Europa gør dem til stort set eneste lyspunkt i øjeblikket," siger Søren Tinggaard, underdirektør i Danish Crowns eksportafdeling i Ugens notering.

Rabobank: Korn- og majspriserne vil faldeMark · Økonomi 28. juli · 10:35

Afsætningen til det asiatiske marked er lavt i denne uge på grund af ferie mange steder i forbindelse med fejringen af det kinesiske nytår. Derfor ligger det kinesiske marked helt stille, mens afsætningen til Japan er stabil. Skriver Danish Crown i Ugens notering. 

Tip os

Kommentarer

Forsiden lige nu

Quiz

Landbrugs Quiz

Hvem sagde: "Lad os ikke betragte grøn politik som en omkostning, men som en gevinst. Det er på det grundlag, vi nu skal skabe ny vækst i Danmark"?

  • Helle Thorning- Schmidt, oktober 2011

  • Ida Auken, januar 2012

  • Svend Auken, oktober  2006

  • Anders Fogh Rasmussen, november 2008 

Det var rigtigt

Det var forkert