Tolvmænd vil have fat i det stigende antal større jordbrug

Udvalget for Større Jordbrug vil sætte en mobiliserings- og hvervekampagne i gang i 2016.

"Alle segmenter går tilbage, men vi bliver flere. Der bliver flere, der deler vores politiske ståsted, derfor vil vi gøre folk opmærksomme på det gennem kampagnen."

Sådan sagde formand for Sektionen for Større Jordbrug Frederik Lüttichau, da han i går, tirsdag, satte gang i en kampagne for at hverve medlemmer til sektionen.

Det skal være en todelt kampagne, der består af en mobiliserings- og en hvervekampagne. Kampagnen skal gøre medlemmerne opmærksomme på, hvad de får for deres kontingent.

"Vi er landmandens direkte kontakt til Axelborg. Vi har et broget bagland med forskellige politiske holdninger, og det er min erfaring, at det er vigtigt, der sidder en, der har rene erhvervsinteresser, og som kan være repræsentant for de større fuldtidsjordbrug," siger Frederik Lüttichau.

Landboforening: Vi er klar til at gå rettens vej 16. januar · 15:24

For at kunne imødekomme alle medlemmers interesser, er det vigtigt at skabe overblik over, hvor mange der er medlem, samt hvilke arealer de strækker sig over, uddybede formanden til gårsdagens årsmøde.

"Alle segmenter går tilbage, men vi bliver flere. Der bliver flere, der deler vores politiske ståsted, derfor vil vi gøre folk opmærksomme på det gennem kampagnen," uddyber formanden. 

Inden mobiliserings- og hvervekampagnen bliver sat i gang, vil udvalget se nærmere på tilbud og netværksarrangementer for dets medlemmer. Udvalget for kampagnen vil også danne sig et overblik over medlemmer, samt holde regionale møder i løbet af året som et led i kampagnens opstart.

Tip os

Kommentarer

Forsiden lige nu

Quiz

Landbrugs Quiz

Hvem ejer aktiemajoriteten i Case-New Holland?

  • Ford-koncernen

  • Fiat-koncernen

  • Mitsushita

  • Agco

Det var rigtigt

Det var forkert