USA: Mælkeproduktionen steg 2,5 pct. i februar

Når man har korrigeret for den ekstra produktionsdag, som skudåret gav, viser mælkeproduktionen i USA's 23 største stater, en stigning på 2,5 procent. Det skriver Dairy Industry Newsletter.

Mælkeproduktion i de 23 største stater faldt i februar med 1,0 pct. i forhold til året før til 15.200 mio. liter, men steg med 2,5 pct., når der korrigeres for skudåret i år, der betyder en dag mere til produktion. Det skriver Dairy Industry Newsletter.

Det reviderede tal for januar-produktionen på 16.502 mio. liter steg 2,7 pct., en lidt lavere stigning end først rapporteret. Produktionen pr. ko i de 23 største stater i februar var lavere end året før, men der var 66.000 flere malkekøer på gårdene.

Februars mælkeproduktion i hele USA faldt 1,2 pct. til 16.211 mio. liter, men steg 2,3 pct., når der korrigeres for skudår.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.