Betalt indhold af FarmBackup

Landmand: "Digitale arbejdssedler sparer os for bøvlet"

”Hverdagen er blevet langt nemmere fordi vi har erstattet de besværlige timesedler med en ny app”, oplever landmand og maskinstationsejer Keld Kjærsgaard.

”Nu kan jeg bare sidde i traktoren, imens jeg tildeler arbejdsopgaverne til de forskellige folk,” fortæller Keld Kjærsgaard, ejer af Kjærsgaard Maskinstation.

Keld Kjærsgaard driver en maskinstation i Gludsted, som tilbyder pasningsaftaler og alle former for maskinstationsarbejde. De har nok at se til, og derfor kan der hurtigt gå meget papirarbejde i det.

”Førhen fik du stukket en arbejdsseddel i hånden af medarbejderne, som skulle bringes med tilbage til kontoret,” forklarer han. Nu har han taget en ny app i brug som arbejdsredskab.

Lige nu kan du prøve Task gratis i 30 dage og se hvordan din tids- og opgavestyring kan håndteres langt nemmere. Hent dit Task her.

”I og med vi registrerer al data på mobilen, giver det meget større overblik og sikkerhed for, at det arbejde, vi udfører, bliver registreret på den mest korrekte måde”, pointerer han og fortsætter:

”Derudover er det dejligt praktisk for både mig og medarbejderne, at vi altid har systemet lige ved hånden, da man jo sjældent befinder sig uden mobilen.

Og al information lige fra rutebeskrivelse, kontaktoplysninger og noter om, hvad opgaven går ud på, ligger bogstavelig talt i lommen.”

Keld Kjaersgaard

Keld Kjærsgaard og hans medarbejdere har fået en langt lettere hverdag uden papir. Foto: Peter Prik Larsen


Ifølge producenten bag, FarmBackup, er appen Task ikke mindst udviklet for at sikre det bedst mulige overblik over driftsomkostningerne og dermed det mest optimale udgangspunkt for at træffe de rigtige beslutninger.

”Som administrator giver det dig for eksempel et større overblik, at du kan se på skærmen, hvor mange arbejdsopgaver dine ansatte har udført, i stedet for at du har en bunke arbejdssedler, du skal gennemgå, før du har helt styr på mængden af udført arbejde. App’en håndterer ligeledes registrering af timer til lønudbetaling, så du nu én gang for alle kan slippe af med papir og blyant.”

Sådan lyder det fra Anders Bram Knudsen, som er marketingchef og medstifter af FarmBackup. 

Han pointerer samtidig, at Task er fuldt kompatibel med både økonomisystem og varekatalog.

- Vi har gjort det muligt for systemerne at ”tale sammen”. Kort fortalt betyder det, at al data fra Task nemt kan føres over i økonomisystemet, når dagens arbejde er registreret.

 

FarmBackup Task

Sceendump af FarmBackup Task


Undgå fejl og dobbeltarbejde

Som virksomhedsejer får du med Task let og overskuelig adgang til den data, som medarbejderne indberetter. På den måde sikres det korrekte grundlag for fakturering, driftsanalyse og lønudbetaling. Bortkomne eller oversete arbejdssedler er ikke længere en bekymring, da al data er sikret i skyen.

- Som administrator giver det dig for eksempel et større overblik, at du kan se på skærmen, hvor mange arbejdsopgaver dine ansatte har udført, i stedet for at du har en bunke arbejdssedler, du skal gennemgå, før du har helt styr på mængden af udført arbejde. App’en håndterer ligeledes registrering af timer til lønudbetaling, så du nu én gang for alle kan slippe af med papir og blyant.

Sådan lyder det fra Anders Bram Knudsen, som er marketingchef og medstifter af FarmBackup.  

Han pointerer samtidig, at Task er fuldt kompatibel med både økonomisystem og varekatalog.

Præcise produktangivelser

Ifølge Anders Bram Knudsen giver integrerbarheden rigtig mange fordele i dagligdagen – ikke mindst fordi du er sikker på, at du altid har at gøre med den helt rigtige data. Du kan derfor sende en faktura til kunden, så snart du har løst en opgave og være sikker på, at den er 100 pct. korrekt.

- Som et led i optimeringen af app’en har vi udviklet et varekatalog, som er kompatibelt med systemet, så du blandt andet har mulighed for at føje varer til din timeseddel. I praksis betyder det, at du eksempelvis kan definere hvor mange lag plastik, du har brugt i forbindelse med wrapning og presning af baller. Du kan også angive præcis hvilke produkter, du har anvendt i forbindelse med en given sprøjte- eller gødningsopgave.

- Vores mission er at skabe et farm management-system, som kan gøre det lettere for landmænd og maskinstationsejere i Danmark såvel som i udlandet at drive en effektiv, rentabel forretning ved hjælp af en fleksibel og innovativ digital platform. Med Task har vi udviklet en løsning, der hjælper chefen såvel som den ansatte med at spare tid og bidrager til at optimere deres processer, uanset om arbejdet foregår i marken eller på kontoret, lyder det afslutningsvis fra Anders Bram Knudsen.

Ingen savner papirarbejdet

App’en forbliver en fast del af den daglige drift for alle medarbejderne hos Keld Kjærsgaard. ”De slipper for al papirarbejdet, og har alle opgaverne i lommen. Og nu har jeg hele tiden sikkerhed for at tidsforbruget bliver regnet ud på den rigtige måde uden regnefejl”.

Vil du også undgå timesedlerne? Lige nu kan du prøve Task gratis i 30 dage og se hvordan din tids- og opgavestyring kan håndteres langt nemmere. Hent dit Task her.

FarmBackup TaskSøren (tv.) og Anders (th.) er begge landmandssønner og medstiftere af FarmBackup, der nu lancerer app’en Task for en effektiv time- og opgaveregistrering. Foto: Peter Prik Larsen


 

Faktaboks

FarmBackup blev grundlagt i 2015 som en digital markedsplads for maskinstationskørsel og entreprenørarbejde. FarmBackup gør det muligt for landbrug og maskinstationer at tilbyde landbrugsydelser samt at finde hjælp til en opgave, der skal løses. Med Task har FarmBackup udvidet paletten af ydelser til også at omfatte en app, som skal erstatte de fysiske arbejdssedler.

Virksomheden ejes af brødrene Anders Bram Knudsen og Søren Iver Knudsen og opererer i både Danmark, England og New Zealand.

Emneord sponsoreret, FarmBackup, FarmBackup Task

Betalt indhold af FarmBackup

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.