250 maskinstationer og entreprenører i stort "erfa-gruppemøde"
Torsdag den 14. og fredag den 15. januar 2016 holder Danske Maskinstationer og Entreprenører vidensdage.

Det er gennem ny viden, at virksomheder kan sikre sig et stærkt ståsted på et konkurrencepræget marked. Derfor mødes mere end 250 entreprenører, kloakmestre, maskinstationer og skoventreprenører om kort tid i Brædstrup for at blive opdateret med den nyeste viden inden for hver deres fagområde.

DM&E Vidensdage 14. og 15. januar bliver tidspunktet, hvor DM&E’s medlemsvirksomheder mødes og bliver ajourført på viden. I år er der på de to kursusdage 36 forskellige indlæg at vælge imellem - lige fra fra gode råd om virksomhedsledelse og finansiering til mere fagspecifikke emner. Ud over de faglige indlæg med den tilhørende diskussion er samværet med kollegaer fra hele landet et værdsat forum til at skabe og pleje netværk, relationer samt udveksle erfaringer i.

»Gennem alle årene har vi hos DM&E i Vejle skabt rammerne, imens det altid er medlemmerne, der har fyldt dem ud. Det er netop det samspil, der er med til at skabe et par gode dage med faglig fornyelse samt udvikling af de personlige relationer,« fortæller branchedirektør Bent Juul Jørgensen.

Der vil være indhold til både ejere, ledere og administrative medarbejdere. Dagene er kendetegnet ved kortere inspirationsindlæg, som henvender sig til entreprenør- og kloakmestervirksomheder samt skoventreprenører og agrovirksomheder og ikke mindst til dem, som sikrer, at administrationen fungerer i virksomhederne.

»Med årets temaer, som er relationer, bevægelse og udvikling, vil Vidensdagene give nye svar til en branche, som er i bevægelse. Den allervigtigste form for vidensdeling er ikke mindst mødet mellem virksomhedsejerne, som udveksler erfaringer og nye idéer,« siger Bent Juul Jørgensen.

For agrovirksomhederne sættes der i 2016 særligt fokus på hvordan man skaber en attraktiv arbejdsplads.

»Noget af det vigtigste er, at branchen bliver god til at uddanne de nye medarbejderne og give dem en spændende, attraktiv og varig arbejdsplads,« siger Mogens Kjeldal, som er konsulent for DM&E.

Der er også fokus på kunderne med kundepleje og nye arbejdsområder omkring pasningsaftaler og levering af foder. Der er desuden indlæg om både færdsel og arbejdsmiljø samt den nyeste teknologi.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.