Amazone har rundet 10.000 UX-sprøjter
Hvis man parkerede Amazone-sprøjterne med udfoldet bom ved siden af hinanden, ville de strække sig over 280 kilometer.

På Amazone-fabrikken i Leeden i Tyskland har man netop rundet et produktionsjubilæum. Siden 2004 er der nu bygget 10.000 eksemplarer af UX trailersprøjten. Jubilæumsmodellen blev en UX 11200, seriens topmodel, som får en fremtid på et landbrug, Terra-Elm i Wolfenbüttel i Niedersachsen.

Salget af de mangse sprøjter har fået Amazone til at udføre et lille regnestykke: Hvis man kunne anbringe de afsatte UX-sprøjter med udfoldet bom ved siden af hinanden, ville de brede sig over 280 kilometer, svarende til afstanden mellem Hannover og Berlin - hvis man anvender bommenes gennemsnitlige bredde.

Undervejs i modelkarrieren er UX-modellerne blevet bestandigt videreudviklet, ligesom programmet omfatter modeller fra den mindste UX 3200 til den store UX 11200. Modelbetegnelserne refererer til trailersprøjternes tankindhold.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.