Avant med klo har styr på stammerne
En ny skovklo fra Avant gør det lettere og hurtigere at flytte, stable og læsse træstammer.

En ny skovklo fra Avant gør håndtering af træstammer nem og ligetil. Skovkloen har et hydraulisk swivel, der gør, at man kan retningsbestemme kloen alle 360 grader rundt - og derved vende træstammerne præcis i den retning, som man vil have dem.

Avant’s nye skovklo gør det muligt at opsamle træstammer, grene, træaffald mv. og transportere det parallelt eller sidelæns med minilæsseren.

»Jeg ser vores nye skovtklo som et stort plus i forhold til skovarbejde. Ved at kloen er udstyret med rotoren, så bliver det meget lettere at passere på de smalle steder - og derfor også lettere at flytte træstammer og store grene ud af skoven,« siger Jørgen Jensen, indehaver af Avant Danmark.

Skovkloen kan bruges sammen med Avant’s 400 serie og op efter. Den har en vægt på 95 kg, imens selve kloen har et spænd på 800 mm.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.