Claas øger markedsandele i presset traktormarked
Med en markedsandel på 9,3 pct. kommer Claas i Danmark ud af et traktorår med den højeste markedsandel nogensinde.

Det er en presset traktorstatistik, der i disse dage er ved at blive gjort op. Antallet af nyregistrerede traktorer er faldet til formentligt det laveste antal i fem år. Men der også fremgang hos nogle af mærkerne.

Claas, som har produceret traktorer i lidt over 10 år, har klaret sig godt på det danske marked i 2016. Mærket kom ud med en markedsandel på 9,3 pct., og det er den højeste nogensinde set over et år for Claas i Danmark. Claas har med andre ord solgt flere traktorer i 2016 i forhold til 2015.

»Tendensen er klar, især når vi kigger nærmere på, hvem vi har solgt traktorer til i 2016. to tredjedele af Claas-traktorerne i 2016 er leveret til kunder, som ikke tidligere har kørt Claas, siger

Lars Johnsen, salgs- og produktchef hos Danish Agro Machinery A/S i en pressemeddelelse.

Stærk mellem 200 og 300 heste

Det er særligt i effektområdet fra 200 til 300 heste, Claas har klaret sig godt. Ud af 142 nyregistreringer ligger de 65 traktorer mellem 200 og 300 hestekræfter.

Bestselleren er Axion 830, som Danish Agro Machinery har solgt 40 stk. af i det forgangne år.

»Mange af vores kernekunder på vores øvrige produktprogram af mejetærsker, finsnittere og så videre har

traktorer i denne effektklasse, og det er dejligt, at disse kunder nu også har fået øjnene op for

vores traktorprogram,« konstaterer Lars Johnsen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.