Dansk New Holland-forhandler helt i top
Med titlen Premium Top Partner er Johs Mertz den første og indtil videre eneste New Holland-forhandler i Danmark, der har scoret det højeste certificeringsniveau i New Hollands interne forhandlerprogram.

Johs Mertz har opnået den fornemme titel Premium Top Partner i New Hollands forhandlerprogram. Certificeringsniveauet er det højeste, en forhandler kan opnå, og indtil videre er Johs Mertz eneste danske forhandler med den status.

»At vi har opnået det høje niveau er ensbetydende med, at vi overholder de højeste kvalitetskrav på både salg og service.«

»Servicepersonalet skal være veluddannet, og vores specialværktøjer og systemer skal være up to date. Dertil skal vi også have en positiv udvikling og vækst,« oplyser Johs Mertz i en pressemeddelelse om forudsætningen for den høje standard.

Tirsdag var New Hollands øverste direktør Carlo Lambro i Danmark for at overrække det synlige bevis til Johs Mertz.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.