John Deere raffinerer rotormejetærskeren
Den nye John Deere S700 serie, som producenten selv kalder den automatiske mejetærsker, havde i går europæisk introduktion ved Fredericia.

Når John Deere lancerer en ny mejetærsker, kan man roligt regne med visse fornyelser, og de udeblev da heller ikke, da John Deere i går havde valgt Follerupgård ved Fredericia til producentens europæiske introduktion af den nye John Deere S700 mejetærsker-serie. Desværre satte regnen en stopper for den planlagte demonstration i marken.

Hos John Deere kalder man selv den nye S700 for »den automatiske mejetærsker«, og noget er der om snakken, da S700 omfatter de sidste nye automatiske løsninger til høstarbejdet. Mange af ændringerne gør det nemmere for føreren, idet mejetærskeren selv kan foretage de nødvendige justeringer, mens den arbejder. Et godt eksempel er maskinens anden generation af ICA-systemet, Intelligent Combine Adjust, så maskinen selv kommer med forslag til justeringer under høstarbejdet.

Den nye S700 er en videreudvikling af S600 serien, der kom på markedet i 2008 og fornyet i 2012. Den nye serie omfatter fire nye modeller, nemlig S770, S780, S785 og S790.

S700 er et resultat af mere en otte års indsats for at raffinere enkeltrotor- mejetærskeren. Under udviklingen har man taget kunder og fokusgrupper til hjælp, og det har ifølge John Deere medført betydelige forbedringer af maskinens ydeevne og førerens produktivitet, kernekvaliteten og lavere driftsomkostninger.

Læs mere om den nye John Deere S700 i den trykte udgave af LandbrugsAvisen torsdag 10. august.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.