Joskin klar med dynamisk vejesystem
Joskin tilbyder nu et både billigt og præcist vejesystem til producentens vogne.

Den belgiske producent, Joskin, tilbyder nu fra 2016 et dynamisk vejesystem til producentens vogne. Systemet kan vise lastens vægt under kørsel og har en nøjagtighed på to procent.

Systemet kan fås til alle Joskin-vogne, blot de har hydraulisk undervogn - det vil sige, at det kan være både frakørselsvogne, tipvogne eller gødningsspredere. Ifølge Joskin koster systemet kun en tredjedel af prisen i forhold til vejeceller, da det er mere enkelt. Sensorer sørger for, at man på et display i traktorens kabine kan følge med i, hvor meget last, der er tilbage i vognen.

Systemet er ikke mindst interessant, når det gælder Joskins møgspredere, hvor man kan dosere udspredningen, når man lader vejesystemet arbejde sammen med et flowmeter i forbindelse med den hydrauliske bundkæde. Det vil ifølge Joskin give en mere præcis spredning, også når vognen er ved at være tom.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.