Kuhn udvider Performer familien
Kuhn viser på Sima den tunge universalharve, Performer, i en ny størrelse på tre meter, som passer til det danske marked.

Selv om nyheden her kun er på tre meter arbejdsbredde, er der stadig tale om en tung universalharve til vanskelige forhold. Det drejer sig om Kuhn Performer, som netop nu står som en ny tremeters version på Sima, Kuhn Performer 3000.

Kuhn Performer har nu været på markedet siden 2013. Den blev introduceret i fire- og fem-meter versioner, som kræver de store traktorer. For to år siden blev den så suppleret med seks- og syv-meter udgaver, som helt klart kræver de største traktorer, som man ser på det danske marked i øjeblikket.

»Nu har Kuhn så valgt at gå lidt imod strømmen, og vi er således klar med en tremeters Performer. Vi ser kun, at det kan gå hen og blive en god størrelse til det danske marked. De mest solgt traktorer i Danmark i dag er i en størrelse, som netop passer til den nye Kuhn Performer 3000,« siger produktchef hos Maskinhandler Indkøbsringen, Per Monk Rasmussen.

Performer er en tung universalharve. Dens fleksibilitet gør den yderst anvendelig til det danske landbrug. Maskinen kan udstyres med originale Kuhn SH frøsåmaskiner i 200, 380 eller 600 liter til etablering af efterafgrøder.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.