Kverneland skal sælge amerikanske redskaber
Great Plains’ redskaber lægges ind under Kvernelands salgsorganisation.

Great Plains Manufacturing Inc. og Kverneland Group har besluttet at lægge Great Plains salg og distribution i Vesteuropa, Polen og Ungarn ind under Kverneland.

Det oplyser Kverneland i en pressemeddelelse.

Kverneland, som er ejet af japanske Kubota, købte for et år siden den store amerikanske producent af landbrugsredskaber.

Det skal styrke Kvernelands produktportefølje at lægge Great Plains ind under selskabet.

»Ved at overtage Great Plains produkter vil Kverneland Groups salgsorganisation yderligere styrke sit produktprogram til landbruget,« skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Det bliver en gradvis integrationsproces, oplyser Kverneland, som også lægger vægt på, at de to selskaber sammen har store muskler til at udvikle nye redskaber og maskiner til jordbruget.

Kvernelands sortiment dækker jordbearbejdning, såning, græsudstyr, gødningsspredere samt sprøjter. De har også en fabrik i Kerteminde på Fyn.

Great Plains Manufacturing, der blev grundlagt i 1976, beskæftiger mere end 1300 ansatte. Great Plains består af 5 divisioner:

Great Plains Ag, som fremstiller landbrugsredskaber til jordbearbejdning, såning og plantepleje.

Land Pride, der fremstiller slåmaskiner, fræsere, rotorslåmaskiner og entreprenørmaskiner.

Derudover er der salgsselskabet Great Plains International og Great Plains Trucking.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.