Landbrugslærer bag nyt kortspil: Stikker John Deere en Fendt?
Traktorer giver bilerne baghjul: Kortspillet Traktorkort er for dem, som synes, at traktorer er det sejeste på fire hjul.

Landbrugslærer Jens Peter Hermansen fra Asmildkloster Landbrugsskole har i samarbejde med Seges’ Forlag begået, hvad der let kan blive en solid sællert i den mere overkommelige ende: Kortspillet Traktorkort til 49 kr.

Traktorkort er en slags landbrugspendant til de kendte Bilkort, hvor deltagerne konkurrerer på forskellige bilers tekniske data og så finder frem til en vinder, som har f.eks hestekræfter og højeste topfart på sine kort. Men Traktorkort er altså for dem, der synes, at traktorer er det sjoveste.

Det skriver Seges i en presseomtale af spillet.

Teniske oplysninger

Traktorkort er samtidig et kortspil med en masse flotte billeder af de store maskiner, suppleret med en række tekniske oplysninger om hver enkelt traktor.

Oplysningerne om den traktor, der er vist på det enkelte kort, afgør, hvilken værdi kortet repræsenterer i spillet.

Og så spiller man ellers, indtil en deltager har overtrumfet alle andre med de tungeste, stærkeste og hurtigste traktorer, som optræder på kortene.

Vinderen sidder tilbage med alle 52 kort.

Også som almindeligt kortspil

Ud over billeder af traktorer og tekniske informationer er Traktorkortene forsynet med de almindelige kortsymboler: ruder, hjerter, klør og spar.

Det betyder, at de kan bruges som helt almindelige kortspil - endda med tre »jokere« i form af kort med ældre traktorer med 60-70 år på bagen.

Gode råd med i købet

Traktorkortenes bagmand er ikke for ingenting landbrugslærer:

På hvert kort står en enkelt sætning med råd og vejledning om økonomisk og sikker traktorkørsel.

Faktaboks

FAKTA:

Traktorkort er udviklet af landbrugslærer Jens Peter Hermansen, Asmildkloster Landbrugsskole og udgivet af SEGES Forlag.

 

Traktorkort koster 49 kr. inkl. moms. og kan bestilles i Seges’ netbutik: netbutikken.seges.dk.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.