Landbrugsmaskinuddannelse får ny leder
Ny leder til entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen på Erhvervsskolerne Aars, efter den tidligere leder blev forfremmet.

Erhvervsskolerne Aars har budt Lars Bagger Hansen velkommen som ny uddannelseschef på entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen. Det skete den 1. marts 2017, da pladsen blev ledig, idet daværende uddannelseschef for området, Ulf Givskov Bender blev skolens adm. direktør.

»Vi skal fortsætte det tætte samarbejde med branchen og lokalområdet og så skal vi sikre, at afdelingen fortsat vil have dybt motiverede og engagerede medarbejdere,« udtaler Lars Bagger Hansen, der ser frem til komme tilbage til sit udgangspunkt inden for entreprenør- og landbrug.

Lars Bagger Hansen er oprindeligt uddannet landmand, så selvom han kommer fra den merkantile branche, er landbrug på ingen måde ukendt territorium for ham.

»Jeg vil gerne tilbage til branchen, fordi jeg blandt andet er fascineret af den teknologiske udvikling inden for området og glæder mig meget til at se, hvad fremtiden bringer inden for blandt andet førerløse maskiner,« fortæller han i en pressemeddelelse.

Lars Bagger Hansen har siden 2015 stået i spidsen for Business-uddannelsen på Tradium i Randers som uddannelsesleder. Han har været ansat i handelsskolemiljøet i 26 år.

Han har oplevet flere organisatoriske ændringer i form af fusioner mellem de tidligere handelsskoler i Hobro og det daværende Minerva til det, der i dag er kendt som Tradium i Randers. Han har været med i implementeringen af den nye erhvervsskolereform og er hjemmevant i uddannelsesverdenen. Alligevel stiller han sig ydmygt over for opgaven som leder af entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen og erkender, at det er en stor mundfuld:

»Om jeg så fik 3 liv, ville jeg aldrig lære at undervise i de her maskiner. Jeg er dybt fascineret af lærerne i faget,« udtaler han.

Lars Bagger Hansen ser frem til som ny uddannelsesleder at skabe en god arbejdsplads, der fortsat sikrer den absolut højest mulige kvalitet.

»Vi skal vækste os ud af de udfordringer, vi står over for. Det er nødvendigt da vi roligt kan regne med fortsatte krav om effektiviseringer, og der er ingen tvivl om, at det i fremtiden vil være de skoler, der forstår at vækste, der stadig vil have deres berettigelse,« slutter han.

Lars Bagger Hansen er 53 år og bor i Skørping. Han har to børn.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.