Opgraderet Disco tilpasser skåret efter hældning
Ved at regulere oliemængden til båndene afhængig af hældningen lægger Disco 9200C fine skår overalt.

Med Claas Disco 9200C Autoswather behøver du ikke bekymre dig om, hvordan skåret lægger sig med skårsamlebåndene, selvom marken hælder kraftigt.

Sensorer på skårlæggeren måler nemlig hældningen på sættet og dermed også markens reelle hældning. Disse data bruger Disco 9200C til at regulere oliemængden til båndene i hver side, således at bæltet, der hælder nedad, kører stærkere, mens bæltet, som er øverst kører langsommere.

Ensilering af 2. slæt til midnat: Vi tjekkede fire vejrudsigter og tog chancenKvæg 24. juli · 14:22

På den måde lægger sættet et helt præcist centreret skår uafhængig af markens hældning.

Helt præcist justeres omdrejningerne på båndene med 1,0 pct. for hver grad, marken hælder. Samtidig øger skårlæggeren også trykket på den "øverste" skårlægger-enhed, så den fortsætter med at følge markens terræn med samme tryk som ved vandrette forhold.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.