Semler: Når en landmand vil have ny traktor, sælger vi den gamle i Litauen
Med en salgsafdeling i Litauen vil Semler selv afsætte ældre traktorer fra Danmark til videresalg.

Med en ny afdeling i Litauen kan Semler Agro forlænge levetiden for ældre traktorer, der ikke længere er marked for i Danmark.

I Kaunas i Litauen skal Semler Agros nyåbnede datterselskab, Agro Danija, sælge traktorer og materiel primært fra andre mærker end dem, Semler Agro sælger fra nye i butikkerne, men også ældre modeller fra John Deere og Väderstad.

»I Danmark oplever vi heldigvis en stor efterspørgsel på moderne traktorer, der kan hjælpe kunderne med at få det optimale ud af deres bedrifter. Kunderne vil gerne udskifte det materiel, der har tjent dem i mange år, og vi vil gerne hjælpe landmændene med at afsætte deres maskiner,« fortæller Lars Frederik Henningsen, salgsdirektør i Semler Agro, om grundlaget for den nye udenlandske afdeling.

Målet med virksomheden i Kaunas er således at forsyne litauiske landmænd med brugt kvalitetsudstyr fra danske landmænd via et samarbejde med moderselskabet - samt eksportere til lande som Letland, Hviderusland og Ukraine.

Selskabet i Litauen har fra start én fysisk lokation i Kaunas, hvorfra to medarbejdere kommer til at forsyne det litauiske landbrug med brugte maskiner og materiel.

»Semler Agro har en størrelse, der gør, at vi ofte får forespørgsler, om vi kan hjælpe kunderne af med traktorer og andet materiel i alle aldre. Vi gør alt for at opfylde kundens behov, og skridtet med en afdeling i Litauen et bevis på det,« siger Lars Frederik Henningsen og tilføjer, at maskinerne i Litauen fortsat vil være kvalitetsprodukter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.