Valtra topper på voksende, svensk traktormarked
Valtra fører i Sverige med 830 nyregistrerede traktorer i 2016.

I december blev der registreret 189 nye Valtra på det svenske traktormarked. Det svarer til 23 procent af det samlede salg. Den store slutspurgt sendte Valtra i top med i alt 830 nyregistreringer i løbet af 2016. Det gør dem til de mest populære landbrugstraktorer hos svenskerne, skriver ATL.nu.

I 2015 blev der registreret 690 Valtra, men løb stadig med førstepladsen.

Generelt var det et godt år for traktorer i Sverige med 15,7 procent flere nyregistrerede traktorer på markedet. Efter et dyk er traktorsalget over tre år steget til 3328 indregistrerede traktorer i 2016.

Den svenske top fem

På den svenske andenplads ligger John Deere med 755 nyregistreringer - 75 færre end Valtra.

Tredjepladsen går til Massey Ferguson med 521, mens New Holland ligger nummer fire med 309. På femtepladsen Case IH med 231 nyregistreringer.

I Norge øger Valtra også sin markedsandel med 15 procent. Traktorsalget er generelt er mindre imponerende i Norge med blot 14 flere nyregistreringer end året før, der svarer til under en procent.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.