Valtra vinder ‘Machine of the year’ for tredje år i træk
Valtra A104 HiTech er på Sima-udstillingen I Paris blevet vinder af ‘Machine of the year for tredje år i træk.

Valtra-traktoren Valtra A104 HiTech har for tredje år i træk vundet ‘Machine of the year’-prisen på Sima-udstillingen i Paris, der blev afholdt denne uge. Valtra-traktoren vand i kategorien ’traktorer under 150 hestekræfter.

‘Machine of the year’ – prisen er en internationalt anerkendt pris. Vinderen vælges af 28 uafhængige landbrugs-journalister og den den anerkender innovation, teknologi og præstation.

"Det er igen en vigtig anerkendelse for Valtra og Agco. T4 og N4- serierne fik prisen i 2015 og 2016 og dette er en stærk opfølgning, hvor vi demonstrerer styrken i vores 4. generation af Valtraprodukter. Vores A-serie er markedsledende i de nordiske lande og med den nye A-serie forudser vi et stort potentiale globalt. Vi har investeret i design, pålidelighed og brugervenlighed så landmænd vil nyde at arbejde med Valtra-produkter,"sagde Mikko Lehikoinen, Marketing direktør i Valtra Inc.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.