Brand får ikke betydning for produktionen af flydende DanGødning

Landmænd som bruger DanGødning kommer ikke til at mærke noget til sidste uges brand hos DanGødning, forsikrer direktør.

Selvom der endnu ikke er overblik over skaderne efter sidste uges brand hos DanGødning i Fredericia, så understreger DanGødnings direktør, Sven Høgh Andersen, at branden ikke får betydning for de landmænd, som bruger flydende DanGødning.

Branden forvoldte skader på en del af DanGødnings råvarelager, mens selve produktionsanlægget ikke led skade under branden. Derfor kan der ifølge Sven Høgh Andersen formentlig allerede leveres gødning fra fabrikken på Fredericia Havn fra midten af næste uge.

Omfang af skade endnu ukendt

»Politiet har spærret det berørte af. Derfor får vi først fuldt overblik over skaderne efter branden i næste uge,« siger Sven Høgh Andensen.

Han tilføjer, at DanGødning har færdigvarelagre i Rødby, Nykøbing Falster og Ålborg, og at landmænd, der bestiller DanGødning nu, derfor kan få gødningen fra disse lagre.

Faktaboks

DanGødning

  • Nordeuropas største producent af flydende gødning til landbruget.
  • Flydende gødning udgør cirka ti procent af den solgte mængde handelsgødning i Danmark.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.