Små læsser-giganter i fuld produktion

Hollandske Giant producerer nu deres første skridestyrede minilæssere for fuld damp, og de første enheder har forladt fabrikken.

De blev lanceret sidst i 2014, og efter en lang testperiode er produktionen nu oppe på fuld damp. Maskinerne det drejer sig om er Hollandske Giants første serie af skridstyrede minilæssere. -Og når man siger mini, er der virkelig noget om snakken.

De tre modeller har en egenvægt på kun 750 kilo, og er af typen hvor føreren står bag på maskinen under arbejdet. Der er derfor tale om meget kompakte maskiner der kommer frem hvor andre er for store.

Ydelserne starter ved 21 heste i benzinmodellen, SK 211 G, imens de to dieseldrevne søstre, SK 201 D og SK 251 D yder henholdsvis 20 og 25 hk. Giant har taget en ny produktionslinie i brug alene til fabrikation disse maskiner, og de første eksemplarer er allerede sendt ud til forhandlere i Europa. Giant importeres til Danmark af Brdr. Holst Sørensen i Ribe.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.