Dansk forhandler slår egen rekord

Danske Scantruck A/S er verdens bedste forhandler af franske Manitou-maskiner. Ingen anden forhandler noget sted på kloden købte flere Manitou’er i 2015 end Scantruck.

Manitou delte forleden priser ud ved det årlige forhandler-arrangement for de nordiske og de baltiske lande. Scantruck løb med den fornemste af priserne, Dealer of the Year – Årets Forhandler, for et Manitou-salg, der lå milevidt foran de øvrige lande. Totalt købte Scantruck i 2015 ikke færre end 643 Manitou-maskiner af forskellige typer og størrelser.

Ny salgsrekord

»Det er ny salgsrekord. Vi slog vores egen tidligere rekord med godt og vel 100 maskiner. Dermed blev vi suverænt den mest sælgende blandt alle forhandlerne i Norden og Baltikum,« fortæller Manitou-produktchef Claus Bjerregaard hos Scantruck i en pressemeddelelse.

Fritidslandmand: Mejetærsker kørte fast tre gange på to dage 21. august · 11:14

»Samtidig er vi altså den mest sælgende Manitou-forhandler totalt. I nogle store lande som bl. a. Tyskland og Frankrig er der naturligvis solgt flere Manitou’er, end vi har gjort det i Danmark. Men de store nationer har flere forhandlere, og ingen når altså op på siden af Scantruck,« siger Claus Bjerregaard.

Sammen med direktør Bo Sundroos og business manager for Sverige Anker Lemvig tog Claus Bjerregaard turen til Levi i Finland for at modtage Dealer of the Year-hæderen, hvor den finske Manitou-importør var vært for årets arrangement.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu