Fik stjålet traktor: Stort tab for virksomheden

Mathias Madsen fik stjålet sin traktor. Han har selv været ude at lede - men må nok indse, den er over alle bjerge, siger han.

»HJÆLP HJÆLP HJÆLP - MIN TRAKTOR ER STJÅLET!!!«

Sådan har fagentreprenør Mathias Madsen, der arbejder med nedbrydning og entreprenøropgaver, skrevet på Facebook, hvor hans opslag er delt hundredvis af gange.

Traktoren, en Case Magnum 285 fra 2005, havde han købt for blot halvanden måned siden. Mandag d. 15. februar blev den stjålet i Hårby ved Skanderborg.

Han har selv tirsdag kørt rundt i området og kigget efter traktoren, blandt andet ved rastepladser.

»Inderst inde, så ved man jo godt, at den jo nok måske er over alle bjerge. Jeg havde håbet på, at der blot var tale om drengestreger, men det er nok en sjældenhed, at det sker,« siger Mathias Madsen til Landbrugsavisen.dk.

»Det er et stort tab for mig. For mig er det mange penge. Det er 350.000 kr., og forsikringen vil nok ikke dække de 70.000 kr.,« siger han.

De 70.000 kr. er omkostningen, han har haft til en lejet sneplov og monteringen af den med olieslanger osv.

Nummerpladen er XC768 - henvend dig gerne til Mathias Madsen, hvis du ser traktoren. Du kan finde ham på Facebook, hvor han hedder »Fagentreprenør V./ Mathias Madsen«.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.