Semler Agro overtager endnu en John Deere-forretning

Semler Agro har indgået aftale om køb af alle aktierne i Ole Mathiesen MaskinCenter A/S fra 1. marts.

Semler Agro udvider nu aktiviteterne til at omfatte John Deere GOLF gennem købet af John Deere forhandler Ole Mathiesen MaskinCenter A/S. Semler Agro har indgået aftale om køb af alle aktierne i Ole Mathiesen MaskinCenter A/S pr. 1. marts.

Gennem opkøbet af Ole Mathiesen MaskinCenter A/S, overtager Semler Agro forhandlingen af John Deere GOLF for Jylland & Fyn, og overtager samtidig forhandlingen af John Deere HavePark programmet i Nordjylland og Midt-/Østjylland.

Ifølge en pressemeddelelse betyder Semler Agros køb af aktierne for den nuværende ejer af Ole Mathiesen MaskinCenter A/S både et ejerskifte, hvor alle medarbejderne fortsætter i selskabet, men også en styrkelse og konsolidering af selskabet, samt en fremtidssikring for selskabets medarbejdere.

»Alle faktorer har været væsentlige for den nuværende ejer,« siger Carsten Greiffenberg, administrerende direktør i Semler Agro.

Ole Mathiesen oplyser, at det har været af afgørende betydning for hans beslutning, at selskabet videreføres af en stærk koncern som Semler Gruppen.

EU forbyder medicinsk zink til grise: Giver ekstra omkostningerSvin 21. juni · 11:44

»Det er en fremtidssikret løsning for både virksomheden og alle mine medarbejdere,« lyder det fra Ole Mathiesen, som fortsætter i selskabet som salgs- og driftsansvarlig, ligesom Mads og Lotte Mathiesen også fortsætter som ansatte.

Forhandlingen af John Deere HavePark og Golf fortsætter i selskabet Ole Mathiesen MaskinCenter A/S under Semler Agro´s ejerskab.

Når overtagelsen er gennemført, varetager Semler Agro John Deere landbrugsmaskine forhandling i Nord-, Syd- og Sønderjylland samt på Sjælland og Bornholm, samt forhandlingen af John Deere HavePark i Nord-, Midt-/Øst-, og Syd- & Sønderjylland samt John Deere GOLF forhandlingen i hele Jylland samt på Fyn.

Semler Agro vil efter overtagelsen af Ole Mathiesen MaskinCenter A/S, beskæftige mere end 150 medarbejdere.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu