Semler Agro overtager endnu en John Deere-forretning

Semler Agro har indgået aftale om køb af alle aktierne i Ole Mathiesen MaskinCenter A/S fra 1. marts.

Semler Agro udvider nu aktiviteterne til at omfatte John Deere GOLF gennem købet af John Deere forhandler Ole Mathiesen MaskinCenter A/S. Semler Agro har indgået aftale om køb af alle aktierne i Ole Mathiesen MaskinCenter A/S pr. 1. marts.

Gennem opkøbet af Ole Mathiesen MaskinCenter A/S, overtager Semler Agro forhandlingen af John Deere GOLF for Jylland & Fyn, og overtager samtidig forhandlingen af John Deere HavePark programmet i Nordjylland og Midt-/Østjylland.

Ifølge en pressemeddelelse betyder Semler Agros køb af aktierne for den nuværende ejer af Ole Mathiesen MaskinCenter A/S både et ejerskifte, hvor alle medarbejderne fortsætter i selskabet, men også en styrkelse og konsolidering af selskabet, samt en fremtidssikring for selskabets medarbejdere.

»Alle faktorer har været væsentlige for den nuværende ejer,« siger Carsten Greiffenberg, administrerende direktør i Semler Agro.

Ole Mathiesen oplyser, at det har været af afgørende betydning for hans beslutning, at selskabet videreføres af en stærk koncern som Semler Gruppen.

Landmand lavede krumspring i marken for hedehøgen 18. august · 14:42

»Det er en fremtidssikret løsning for både virksomheden og alle mine medarbejdere,« lyder det fra Ole Mathiesen, som fortsætter i selskabet som salgs- og driftsansvarlig, ligesom Mads og Lotte Mathiesen også fortsætter som ansatte.

Forhandlingen af John Deere HavePark og Golf fortsætter i selskabet Ole Mathiesen MaskinCenter A/S under Semler Agro´s ejerskab.

Når overtagelsen er gennemført, varetager Semler Agro John Deere landbrugsmaskine forhandling i Nord-, Syd- og Sønderjylland samt på Sjælland og Bornholm, samt forhandlingen af John Deere HavePark i Nord-, Midt-/Øst-, og Syd- & Sønderjylland samt John Deere GOLF forhandlingen i hele Jylland samt på Fyn.

Semler Agro vil efter overtagelsen af Ole Mathiesen MaskinCenter A/S, beskæftige mere end 150 medarbejdere.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu