Dugfrisk Zetor rejser verden tynd

Zetors nye traktor med design af Pininfarina bliver præsenteret verden rundt

Tjekkiske Zetor brød med deres klassiske design, da de viste en Pininfarina designet prototype på en kommende 200 hestes model på Agritechnica.

Traktoren har endnu intet navn, og informationerne er sparsomme. Det afholder dog ikke Zetor fra at markedsføre den kraftigt rundt i verden, og når den holder pause fra rampelyset, kan den opleves på Zetorfabrikken i Brno. Senest er den præsenteret i USA på landets største indendørsudstilling for landbrugsmaskiner. Her deltog traktoren dog ikke fysisk.

Præsidenten i den Tjekkiske Republik, Milos Zeman, følger lanceringen fra sidelinien.

»Jeg krydser fingre for Zetor. Det er åbenlyst, at de er på rette vej, og med projekter som denne traktor, tror jeg at dette traditionelle tjekkiske traktormærke forbliver,« sagde han, da traktoren blev præsenteret for ham under en rundvisning på fabrikken.

Det er endnu uvist, hvornår traktoren kan opleves i Danmark. Om ikke andet vil den kunne ses på Agromek til næste vinter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.