Høster ris og ros på rundtur

Hvordan bliver rådgivningen bedre – hvad er det for produkter og viden, landbrugsrådgiverne skal have fra Seges – og hvordan skal samarbejdet fungere? Det skal en omfattende analyse kortlægge, og for en måned siden var alle lokale foreningsformænd, formænd og direktører for de lokale rådgivningsselskaber samlet for at høre om arbejdet med at forme fremtidens rådgivning.

Efterfølgende er en ekstern konsulent på vegne af L&F sammen med repræsentanter fra Seges kørt ud på de danske landeveje for at høre lokale rådgivningsvirksomheder om, hvordan de mener, at rådgivningen og Seges skal udvikle sig i fremtiden. Det sker via interviews som fokuserer på, hvordan de enkelte rådgivningsvirksomheder lever op til anbefalingerne i Fremtidens Rådgivning og på, hvordan samarbejdet med Seges skal udvikle sig.

”Det er en interessant proces, og helt som jeg havde regnet med, har vi har fået både ros og ris med hjem. Der er ingen tvivl om, at det har en stor værdi, at vi kommer ud og hører, hvad man mener om samarbejdet med Seges lokalt,” siger Ivar Ravn, direktør for Planter & Miljø i Seges.

Sammen med Ejnar Schultz, direktør for Økonomi & Virksomhedsledelse i Seges, deltager han på skift i de interview, som gennemføres. Foreløbig har de to direktører sammen med den eksterne konsulent besøgt syv rådgivningsvirksomheder. Planen er at nå i alt 25 virksomheder, inden rundturen afsluttes 21. april.

Faktaboks

Om undersøgelsen

Frem mod slutningen af april gennemfører L&F og et eksternt konsulenthus interviews med 25 rådgivervirksomheder om deres ønsker og forventninger til fremtidens rådgivning og samarbejdet med Seges.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle