Ny mand i spidsen for John Deere i Danmark

Eftersom den danske salgschef for John Deere, Lars Frederik Henningsen, nu skifter til en stilling som salgsdirektør i Semler Agro, tiltræder en ny mand på posten.

Tidligere i dag kom det frem at to medarbejdere hos John Deere International skifter til stillinger hos Semler Agro. Lars Frederik Henningsen går fra en stilling som salesmanager for Danmark hos John Deere International til en post som salgsdirektør hos Semler Agro. Ligeledes skifter Gert Freddy Jensen også fra John Deere International til Semler som ny servicechef.

Det samlede ansvar for John Deere på det danske marked har derfor nu et hul - et hul, der dog hurtigt fyldes igen.

Triticalehøsten i gang: Viser tegn på vandmangelMark 27. juli · 11:27

Pr. 1. marts 2016 tiltræder Anders Terrs nemlig som salgschef for Danmark, oplyser John Deere International til Landbrugsavisen.dk

Anders Terrs har siden 2012 været ansat hos John Deere International på flere forskellige poster og med voksende ansvar. Blandt andet som salgsspecialist på traktorer i Sverige og Danmark. Nu kommer han således til at stå med hele ansvaret for hele det danske marked.

Tip os

Kommentarer

Forsiden lige nu

Quiz

Landbrugs Quiz

Hvem sagde: "Lad os ikke betragte grøn politik som en omkostning, men som en gevinst. Det er på det grundlag, vi nu skal skabe ny vækst i Danmark"?

  • Helle Thorning- Schmidt, oktober 2011

  • Ida Auken, januar 2012

  • Svend Auken, oktober  2006

  • Anders Fogh Rasmussen, november 2008 

Det var rigtigt

Det var forkert