Philipp: Godt med en minister med rod i landbruget

Peder Philipp, formand for L&F, Kvæg, er glade for Esben Lunde Larsen som ny miljø- og fødevareminister.

Peder Philipp, formand for Landbrug & Fødevarer, Kvæg, står klar med et smil foran scenen under Kvægkongressen, da han får nyheden om, at Esben Lunde Larsen (V) er ny miljø- og fødevareminister.

»Jeg vil gerne ønske tillykke. Jeg glæder mig til samarbejdet og til at det vakuum, bliver fyldt ud, efter Eva Kjer Hansen, og at vi kan fortsætte samarbejdet, hvor hun slap,« siger Peder Philipp.

»Jeg har et meget godt indtryk af Esben Lunde Larsen. Han er ung og dynamisk, og så har han rod i landbruget,« siger Peder Philipp med henvisning til, at Esben Lunde Larsen har familie i landbruget.

Han understreger, at Esben Lunde Larsen står med en stor opgave, efter Eva Kjer Hansen måtte trække sig på grund af truslen om mistillidsvotum fra rød blok og Konservative.

Hans forståelse for landbruget gør, at han kan kaste sig ind i arbejdet med at føre landbrugspakken ud i livet, vurderer Peder Philipp.

»Det betyder, at han forstår den virkelighed, vi står i,« siger Peder Philipp med henvisning til den pressede økonomiske situation for landbruget.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.