Polsk hæder til Kongskilde

Kongskilde vandt en guldmedalje for en ny generation af Stonebear stensamlere på polsk landbrugsmesse.

Det kan godt betale sig at tage ud i verden og vise sine produkter frem. Således også hos Kongskilde, som på en polsk landbrugsmesse for nylig opnåede en guldmedalje for producentens nye generation af stensamlere.

Mere præcist gik guldmedaljen på landbrugsmessen Polagra Premiery 2016 i den polske by Poznan til stensamleren Kongskilde Stonebear 2.60.

»Salget af stensamleren i både USA og Europa er allerede gået over al forventning. Og den første maskine er netop leveret i Danmark,« siger produktchef hos Kongskilde, Morten Wittrock Brandt.

På den polske landbrugsmesse dyster hvert år omkring 500 produktnyheder om de 30 eftertragtede guldmedaljer. Der var i år omkring 360 udstillere og omkring 50.000 besøgende. Den næste Polagra Premiery landbrugsmesse foregår i 2018.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.