Ny forhandler af røde plæneklippere

De røde Snapper-plæneklippere kommer »hjem« til MI, som også forhandler det øvrige sortiment fra Briggs & Stratton.

MI, Maskinhandler Indkøbsringen har indgået aftale med Briggs & Stratton om eneforhandling af Snapper plænetraktorer og plæneklippere i Danmark i stedet for Texas, som har importeret Snapper de sidste par år.

»Snapper er en del af Briggs & Stratton gruppen, som MI allerede har et godt og mangeårigt samarbejde med omkring forhandlingen af Ferris og Simplicity,« siger MI’s direktør Kristian Jakobsen.

»Det betyder, at vi har en del viden hos MI om produkterne allerede, og nogle af reservedelene og forhandlerne er endda de samme,« siger han.

Snapper programmet findes allerede hos et bredt forhandlernet, og det er planen at fortsætte med det.

»Vi tager en snak med de eksisterende forhandlere hurtigst muligt for at få afklaret, hvem der fortsætter, og hvor der skal findes nye forhandlere,« oplyser Kristian Jakobsen.

Til kommende sæson tilbyder MI tre modeller af plænetraktorer og tre forskellige zero turn klippere fra Snapper. Plænetraktorerne fås med 107 til 122 cm klippebredde, og zero turn-klipperne har op til 132 cm klippebredde.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.