Sejet satser på hestebønner

Stor interesse for dyrkning af lokalt produceret protein har banet vejen for ansættelse af hestebønne-forædler.

Arealet med hestebønner er steget nærmest eksplosivt i de seneste år. Det skyldes bl.a. ønsket om at fodre med lokalt produceret protein samt at producere fødevarer, der ikke indeholder importeret GMO proteinafgrøder fra Sydamerika,« fortæller Winnie Füchtbauer.

Hun er for nylig blevet ansat på Sejet Planteforædling til at forædle nye hestebønnesorter, som er tilpasset danske dyrkningsforhold.

Hidtil er de sorter, som danske landmænd har dyrket, nemlig importeret fra...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.