Danepork klar til at udvide

Slagteriet i Vejle vil snart nå op på en kapacitet på en mio. slagtninger om året.

Slagteriet Danepork i Vejle er tæt på at sætte deres udvidelse i udbud. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Udvidelsen sker i to etaper. Når første etape er overstået, vil slagteriet have en kapacitet på cirka 1300 slagtninger om dagen. Senere - efter en ny bygning og skorsten er opført - vil Danepork kunne slagte 2952 grise i døgnet, svarende til cirka en mio. slagtninger om året.

Der har været klager over udvidelsen, men slagteriet forsikrer, at lastbiler vil kunne slutte køleanlæg til el, så dieselmotorerne ikke kører. En anden bekymring har været, at der ikke er krav om port ind til slagteriet, men det vil komme oplyser, slagteriets direktør Leo Grønvall til Vejle Amts Folkeblad.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle