Tyske slagterier mangler svin
De tyske slagterier har oplevet færre svin på slagtebåndene i årets første seks måneder.

Det er ikke kun de danske slagterier, der har problemer med at få tilstrækkelig med råvarer.

I Tyskland er problemet det samme.

1. halvår 2017 resulterede ifølge Markedsnyt for Grisekød i 707.000 færre slagtninger i forhold til samme periode af 2016.

Der er sket fald i tilførsler af både udenlandske og tyske slagtesvin med henholdsvis 337.000 og 370.000 styk.

I år har de tyske slagterier mærket en øget konkurrence om udenlandske slagtesvin fra lande som Holland og Belgien.

Hvor slagterierne i Tyskland i 2016 formåede at opretholde et næsten uændret antal slagtninger, så har den øget konkurrencee om udenlandske slagtesvin bevirket, at andelen af udenlandske slagtesvin er faldet fra cirka otte procent i 2016 til cirka syv procent i 2017.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle