Agco køber grovfodergigant

Maskingiganten Agco annoncerede mandag at de opkøber Lely’s grovfoderdivision. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Maskingiganten Agco, der er ledende indenfor produktion og distribution af løsninger til landbruget, er blevet enig med Lely Group om at købe Lely’s grovfoderdivision, der fremstiller markredskaber og maskiner til grovfoderproduktion. Det skriver Agco i en pressemeddelelse.

Lely’s grovfoderdivision er markedsledende i Europa.

Lely oplyser, ligeledes i en pressemeddelelse, at salget til Agco, vil give Lely mulighed for at koncentrere sig fuldt ud om på mejeri-segmentet, herunder udvikling af malkerobotter og andre teknologier, der kan optimere effektivitet, bæredygtighed og dyrevelfærd hos mælkeproducenterne.

Lely vil således være i stand til at styrke deres position hos mælkeproducenterne yderligere. Salget er et resultat af en re-orientering af virksomhedens strategi. Lele har vurderet, at i den givne markedssituation, er det nødvendigt at have fokus på yderligere specialisering.

Planteavler med 100 hektar korn og roer: Derfor har vi købt marksprøjte nummer toMark 25. september · 09:31

Aftalen forventes effektueret i sidste kvartal af 2017 såfremt de relevante myndigheder godkender handlen. Konsultationer for medarbejdere påbegyndes allerede nu.

Agcos produkter sælges under fem hoved-brands: Challenger, Fendt, GSI, Massey Ferguson og Valtra.

 

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu