Gefion gentager kursus for traktorførere

Gefion i Sorø holder efteruddannelsesdag med høj faglighed for traktorførere.

Efteruddannelse er vigtig for at få engagerede medarbejdere, som udvikler sig og følger med tiden. Det gælder i høj grad for en traktorfører anno 2016. Det er baggrunden for, at Gefion i Sorø for fjerde år i træk holder kurset »Traktorfører«. I år foregår det tirsdag den 1. marts.

»Vi betragter traktorføreren som en meget vigtig brik i succesen med planteavl. Han skal kunne sit håndværk og ikke blot være ratholder. Når ansatte traktorførere bliver tilbudt efteruddannelse, oplever vi et større engagement i bedriften, og lysten til at vi gør det hele et hak bedre i den forestående vækstsæson,« siger maskinkonsulent Christian Rabølle, Gefion.

Under kurset kommer man ind på en hel vifte af relevante emner, såsom indstilling, kvalitet og holdbarheden af luftaffjedrede traktorsæder, og hvilken betydning sædebunde har for førerkomforten.

Svineprisen falder: Det koster at have stærk valutaSvin 17. august · 13:20

»En traktorfører med ondt i ryggen er jo ikke en glad traktorfører,« siger Christian Rabølle.

Traktorkontrollen og MaskinBasen.dk samler på kursusdagen op på erfaringer med brændstofforbrug og trækevne hos de enkelte fabrikater. Der ses på ny traktorteknologi med ISOBUS og førerløs betjening - og traktorførerens rolle fremover. Endelig kan man høre om de første års erfaringer med sprøjtesyn og hvilke punkter føreren selv bør vedligeholde på sprøjten, samt hvad en mejetærskerføreren kan gøre for at forbedre snitning og spredning af halm. Også det korrekte dæktryk bliver et af dagens emner.

Der er tilmelding til Gefion.dk. Kursusdagen foregår hos Gefion, Fulbyvej 15 i Sorø 1. marts kl. 8.30 til 14.30.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu