Køber tre røde traktorer

Horsens Maskiner leverer tre nye Case IH-traktorer til Bygholm Landbrugsskole.

Horsens Maskiner har i dag leveret tre nye Case IH-traktorer til Bygholm Landbrugsskole. To stk. Farmall 95A til forårets mange sprøjtekurser, samt én Puma 165 CVX til undervisning i praksis og teori, herunder GPS med Telematics og Isobus.

Case IH Farmall A serien kendetegnes ved at være en enkel, kompakt og driftssikker traktor med en 4 cyl. FPT motor. Traktoren sælges primært til mindre landbrug og som frontlæsser traktor.

Farmall A modellen fås i størrelsen fra 85 til 115 hk. I samme serie findes C og U samt U-PRO modellerne for kunder som ønsker mere udstyr eks. Power-shift og affjedret kabine.

Slægtsgård fylder 100 år og samler familien 18. august · 07:20

Puma-serien fås fra 150 til 240 hk med Powershift og CVX-transmission. Producenten lægger vægt på den støjsvage kabine, enkle betjening og driftsikre FPT-motor. Pumaen, som er leveret til Landbrugsskolen, er udstyret AccuGuide på RTK niveau, telematics, touch skærm og seneste nye Isobus.

Bygholm Landbrugsskole har netop nu 30 elever på grundforløbet og 15 EUX-elever, som skal undervises i den nye Puma 165 CVX som et led i markpraktikken.

D. 22 februar starter der 60 elever på 1 Hovedforløb som skal have undervisning i sprøjteteknik. De to Farmall-traktorer skal køre med hver deres sprøjte, så eleverne kan tage det obligatoriske sprøjtecertifikat.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu