Kuhn udvider Performer familien

Kuhn viser på Sima den tunge universalharve, Performer, i en ny størrelse på tre meter, som passer til det danske marked.

Selv om nyheden her kun er på tre meter arbejdsbredde, er der stadig tale om en tung universalharve til vanskelige forhold. Det drejer sig om Kuhn Performer, som netop nu står som en ny tremeters version på Sima, Kuhn Performer 3000.

Kuhn Performer har nu været på markedet siden 2013. Den blev introduceret i fire- og fem-meter versioner, som kræver de store traktorer. For to år siden blev den så suppleret med seks- og syv-meter udgaver, som helt klart kræver de største traktorer, som man ser på det danske marked i øjeblikket.

Nu er der mangel på buræg 18. august · 14:14

»Nu har Kuhn så valgt at gå lidt imod strømmen, og vi er således klar med en tremeters Performer. Vi ser kun, at det kan gå hen og blive en god størrelse til det danske marked. De mest solgt traktorer i Danmark i dag er i en størrelse, som netop passer til den nye Kuhn Performer 3000,« siger produktchef hos Maskinhandler Indkøbsringen, Per Monk Rasmussen.

Performer er en tung universalharve. Dens fleksibilitet gør den yderst anvendelig til det danske landbrug. Maskinen kan udstyres med originale Kuhn SH frøsåmaskiner i 200, 380 eller 600 liter til etablering af efterafgrøder.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu