Maskinforretning er nu "professionel"

Lind & Kruse i Bredsten har nu papir på, at virksomheden har opnået professionelt niveau i Case IH’s certificeringsprogram, Red Excellence.

Case IH’s eget kvalitetsprogram på forhandlersiden, Red Excellence, har fået endnu en dansk forhandler på listen. Maskinforretningen Lind & Kruse i Bredsten har i 2016 opfyldt kriterierne for at opnå status som ”professionel” i certificeringsprogrammet.

»Lind & Kruse har gået seriøst til opgaven og haft fokus på udviklingen af forretningen i alle afdelinger. Det belønner vi med en status som "professionel”. De gør det godt på både salg og service, de vil udvikle deres forretning og det kan vi blandt andet se på deres markedsandel i området,« fortæller distriktschef Rasmus Buhl, Case IH, i en pressemeddelelse.

Merrild svarer på kendt popsangers fødselsdagsønske 19. september · 11:44

Red Excellence-programmet baseret på objektive kriterier, hvor importør og forhandler sammen gennemgår virksomheden inden for fire forskellige områder - blandt andet service, salg, værktøj/udstyr samt træning og uddannelse. Programmet har tre niveauer: Certificeret, Professionel og Master Dealer.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu