Maskinproducent med strip-till udvider

Mzuri strip-till såmaskiner oplever stigende aktivitet på det danske marked

Den engelske såmaskineproducent Mzuri, som er specialiseret i såmaskiner til strip-till direkte såning, oplever hastigt stigende efterspørgsel. Derfor starter Mzuri nu produktion i Polen. Det sker ved at indgå i et joint-venture med det Polske AN-agro.

Mzuri har fokus på at skabe de bedste resultater med så få omkostninger som muligt. Derfor er der lagt vægt på såning efter strip-till princippet, hvor jorden kun bearbejdes i de striber, hvor såsæden placeres. Endvidere placeres også gødning. Maskinen skal kunne så optimalt i sort jord under næsten alle forhold.

Det nye samarbejde vil resultere i nye produktionsfaciliteter i Bydgoszcz, Polen. Denne placering er optimal i forhold til at forsyne markeder i øst og Centraleuropa.

Såbarometer: Se hvor langt såning af vårsæd er i dit områdeMark 21. marts · 10:25

Mzuri’s nuværende fabrik i Pershore vil forsat forsyne hjemmemarkedet i England, Skandinavien og vesteuropæiske lande med de orange såmaskiner.

Efterspørgsel fra nye markeder

»Der er virkelig spændende tider forude for Mzuri, og vi ser frem til at stå endnu stærkere med vores nye faciliteter i samarbejde med AN-Agro. Efterspørgslen har gjort, at vi har været nødt til at tage dette meget vigtige skridt for at kunne følge med. Hvor vi før, har været mest aktive i UK og Polen, så er vi nu der, hvor Mzuri’s maskiner også sælges i mange andre lande. På det danske og svenske marked ser vi nu også en del aktivitet. Derfor er vi nødt til at være klar til en stadigt stigende efterspørgsel i fremtiden,« udtaler direktør for Mzuri, Martin Lole, i en pressemeddelelse.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu