MI blænder op for fotokonkurrence

Hos MI vil man belønne de landmænd og de ansatte hos maskinstationerne, der deler deres markarbejde med andre. Film- og fotokonkurrence er i gang.

Marksæsonen er i fuld gang, og alle elsker at se redskaberne arbejde i marken. Og hos MI, Maskinhandler Indkøbsringen, vil man gerne belønne de landmænd og de ansatte hos maskinstationerne, der deler deres markarbejde med resten af landbruget og maskinentusiasterne.

Derfor har MI netop skudt en stor film- og fotokonkurrence i gang, hvor brugerne kan vinde et gavekort på op til 5.000 kr. Meningen er, at deltagerne filmer eller fotograferer arbejdet med redskaber eller vogne fra MI’s import af Kuhn, Rauch, McConnel, MI Tip, Krampe, Great Plains eller Bednar. Det er kun bidrag med fokus på de mærker, der kommer i betragtning.

Billederne eller filmene sendes til MI via mail eller Facebook sammen med en kort tekst eller udtalelse om, hvordan redskaberne bidrager til et godt stykke arbejde. Så er man med i konkurrencen om gavekort op til 5.000 kr.

Fendt løfter lidt af sløret for ny Agco stortærskerTeknik 22. august · 09:58

Alle film og billeder vil kunne blive delt på MI’s Facebook-side og brugt i MI’s markedsføring. Konkurrencen, der er gået i gang, varer til og med fredag 29. juli 2016.

På www.mi.dk/vind er der flere detaljer om konkurrencen.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu