Ny Traktor? Bliv klogere på ni forskellige mærker

Anden del af magasinet TraktorTechs store traktortest går i dybden med hver enkel af i alt ni forskellige traktorer.

Hvilken traktor klarer sig bedst til frontlæsserarbejde? Hvor kan du regne med den mest præcise, trinløse transmission, og hvilket mærke er lettest at hoppe ind i og køre uden masser af forudgående instruktion?

Alt det og meget mere sætter det nyeste nummer af magasinet TraktorTech fokus på med anden del af stortesten af ni forskellige traktormærker med trinløs transmission, frontlæsser og firecylindrede motorer på 150-170 hestekræfter.

Fordelt på 24 sider i magasinet går bladet denne gang i dybden med hver af de ni traktorer og trækker både positive og negative sider frem. Desuden ser bladet på listepriser på de testede modeller og sammenligner priser med antal point, hver traktor har opnået i testen.

Fond køber ikonisk gods af milliardær 20. september · 07:00

Samlet set har hver traktor fået point i 180 forskellige kategorier med en maksimal score på op til 1.000 point.

TraktorTech har sammen med førende landbrugs- og teknikmagasiner fra henholdsvis Norge, Sverige, Finland og Holland kørt over 100 timer med hver af de ni traktorer. Og et finsk test-institut har lavet tekniske målinger af traktorerne med alt fra hydraulisk ydelse, brændstofforbrug til faktisk trækkraft på hjulene.

TraktorTech bragte i sidste nummer første del af testen, ligeledes på 24 sider. Får du ikke bladet, så bestil via dette link eller på traktortech.dk . Så får du første del af testen med gratis.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu