Valtra må kunne noget med designet

Valtra har igen vundet Red Dot designprisen. Denne gang for det nye SmartTouch-armlæn. Sidste år vandt T-serien samme fornemme hæder.

Valtras SmartTouch armlænskonsol, som blev præsenteret i Paris i februar måned, har snuppet sin første titel. Armlænet har vundet Red Dot designprisen i konkurrence mod 5.500 indlæg fra 55 lande. 40 eksperter i internationalt design danner juryen, og de har altså valgt Valtra.

Og Valtra må kunne noget med designet. I 2016 vandt selv samme mærke nemlig også Red Dot-prisen med den nye fjerde generation af Valtras T-serie.

»Red Dot 2017 designprisen viser med al tydelighed, hvordan tilpasning af industrielt design fører til resultater. Især er succesen for Valtra SmartTouch armlænet meget tilfredsstillende, fordi vi gennem de seneste år har haft stort fokus på anvendelighed og brugererfaringer,« fortæller Jari Rautjärvi, vicepræsident og marketingmanager, Valtra.

Selv fremhæver Valtra, at SmartTouch-armlænets brugerinterface er banebrydende, når det gælder brugervenlighed. Der er især lagt vægt på ergonomi, brugerkomfort, let betjening og enkelhed.

Byggeri af Bregentved-svinestald er i fuld gangSvin 19. september · 15:37

Egen designkonkurrence

Valtras nyeste pris komplementerer også virksomhedens egen designkonkurrence, som blev lanceret på Sima-udstillingen i Paris i februar.

Designkonkurrencen er åben for designstuderende, individuelle designere og tegnestudier over hele verden.

Formålet med konkurrencen er at få inspiration til udformning af fremtidens traktor. De tre bedste forslag vil blive offentliggjort og præmieret den 31. maj 2017.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu