Årets unge landmand søger kærligheden på TV

Årets unge landmand 2017, Thomas Bertram, er en af de seks nye deltagere i programmet ’Landmand søger kærlighed’, der starter op i løbet af foråret

Når femte sæson femte sæson af TV 2s datingprogram ’Landmand søger kærlighed’ ruller over skærmen i foråret, er Thomas , der blev kåret som årets unge landmand 2017 en af deltagerne.

Det fremgår af TV2.dk, hvor der er en præsentation af landmændene.

Thomas Bertram er økologisk producent af smågrise og har udviklet en særlig farehytte med plads til fire søer i hver hytte og på den måde effektiviseret den økologiske produktion af smågrise.

Thomas er ambitiøs og arbejder meget. Udover et syvårigt ophold på en stor farm i Australien har han været involveret i ungdomsorganisationen LandboUngdom, og så er han danmarksmester i veteranpløjning, skriver TV2 blandt andet.

I sin fritid samler Thomas på gamle traktorer med sin far.

Samlingen tæller i skrivende stund 80 traktorer, som står på forældrenes gård, der ligger i nærheden. Planen er, at nogle af dem også skal stå hos Thomas, når han får gjort plads til dem.

På siden fremgår det at, 28-årige Thomas har været single i seks år. Han beskriver sig selv som mindre god til at huske at skrive søde sms’er, men kan godt være romantisk med blomster.

Han er et stort familiemenneske, og det ønsker han også, at hans kæreste skal være. Thomas drømmer nemlig om at få fire børn, og den første må gerne komme, inden han fylder 30.

Her kan du se den video, der blev lavet da Thomas Bertram var nomineret til 'Årets unge landmand'.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle