Øget digitalisering præger længe ventet Nutrifair

Tre gange er den 10. udgave af Nutrifair blevet udskudt. Arrangørerne glæder sig til endelig at kunne byde velkommen oven på corona-lukningen.

Gensynets glæde er umådelig stor for Nutrifair-arrangørerne, der ikke en, men hele tre gange i løbet af 2021 og 2022 har måttet udskyde den specialiserede husdyrmesse i Fredericia.

Derfor er projektleder Ida Brøgger Hahn også enormt glad for, at messen bliver en realitet 17. og 18. maj.

- Vi glæder os ufatteligt meget til messen. Vi har haft en lang corona-omgang, så det er en stor forløsning for udstillerne og os, at messen nu gennemføres, siger hun og fortsætter:

- For mange udstillere har Nutrifair stor betydning for deres salg og fremvisning af deres produkter. Der er allerede en del summmen forud for Nutrifair, og udstillere melder til os, at de glæder sig til igen at kunne tale med landmændene i øjenhøjde.

2022-udgaven af Nutrifair bliver mere digitaliseret end tidligere. Der er udviklet en online platform til mobiltelefonen, hvormed de besøgende får nem adgang til kort over messen, udstillerliste og konferenceprogrammet. Platformen muliggør også, at udstillerne for eksempel kan annoncere særlige events ved deres stande i løbet af messedagene.

På Nutrifair-scenen, der er en af messens tre scener, ses også større digitalisering, idet alle indlæg på scenen optages, så besøgende kan se dem efterfølgende hjemme i sofaen.

Den øgede digitalisering ændrer dog ikke på messens grundlæggende DNA, forsikrer Ida Brøgger Hahn.

- Nutrifair handler om netværk, høj faglighed og praksisnær viden. Det kan blandt andet ses på vores scener, hvor vi har lagt vægt på, at det er landmænd, der fortæller om deres erfaringer til andre landmænd, fortæller hun og nævner zinkfri fravænning, nye proteintyper, bæredygtighed og markedsforhold og risikostyring som nogle af de temaer, der gennemsyrer indlæggene på scenerne.

Årets Nutrifair bliver en smule mindre målt på antal udstillere. Hvor Nutrifair i 2020 havde godt 270 udstillere, lander årets udstillerantal på den gode side af 250.

- Vi er lidt færre i år, fordi tidspunktet for årets messe ikke passer godt ind i alles årshjul, men omvendt betyder tidspunktet, at nogle firmaer har udviklet eller fået nye produkter hjem, som de ellers ikke ville have nået, siger Ida Brøgger Hahn, der samtidig oplyser, at Nutrifair i 2023 igen ventes at blive afholdt på den sædvanlige termin i januar.

Holdes i år for tiende gang i Messe C i Fredericia.

Åbent tirsdag 17. maj og onsdag 18. maj kl. 9-17 begge dage.

På hjemmesiden www.nutrifair.dk kan udstillerliste og det faglige konferenceprogram findes.

Emneord

Nutrifair 2022

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle